Zin in buiten werken na je eindexamen?

Ons kleinschalige bedrijf heeft waarschijnlijk in juni en juli plaats voor eindexamen-scholieren. Mail en stel je voor en vertel wanneer je kan werken, dan nemen we contact met je op. Minimum leeftijd 16 jaar.

Informeer naar de mogelijkheden als je als stagiair wil komen werken op De Stek.  Als je  geïnteresseerd bent in biologische (-dynamische) tuinbouw, kan De Stek je een leerzame, drukke en gezellige plek bieden voor door de week en/of in het weekend met veel afwisseling.

De drukste maanden zijn juni en juli. Parttime werken is gewoon bij De Stek.

Op biologisch-dynamische tuinderij De Stek wordt gezaaid, geplant, gewied, geschoffeld, geoogst en nog veel meer. We zijn druk in de weer met het verzorgen en oogsten van diverse groenten en fruit, zoals bospeen, verschillende soorten sla, tuinbonen, suikermaïs, aardbeien en rode bessen. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. En dan is precies en nauwkeurig werken, met zorg en aandacht voor de gewassen erg belangrijk. Het werk is aards en biedt lichamelijke uitdaging en voldoening. We werken wel veel op onze knieën….en zorgen ook voor afwisseling in de werkzaamheden.

We zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en mogelijk zijn er enige overnachtingsmogelijkheden.

Vrijwilliger worden? We zijn erg blij met vrienden van De Stek: al die mensen die ons op een of andere manier ondersteunen. Bijvoorbeeld bij de verkoop in de winkel, bij het oogsten, bij het maken en onderhouden van deze website en bij specifieke projecten. Gewoon als hobby, of ter ontspanning, voor het (samen) lekker buiten bezig zijn.  Informeer naar de mogelijkheden.

Interesse? Stuur een e-mail naar het Stekteam: info@desteklelystad.nl

De Stek hecht aan een open en positieve sfeer in het team. Verantwoord en met respect omgaan met elkaar, de grond en de gewassen…..dan telen we de lekkerste groenten en fruit!