Winkel gaat open op zaterdag 16 mei.

Beste mensen,

Het is bijna zover, de winkel gaat open op zaterdag 16 mei.

Fijn om jullie allemaal weer te ontmoeten!

We beginnen met o.a. verschillende soorten sla, spinazie, raapstelen, radijs, bosknoflook en rabarber.

Van collega tuinders en boeren uit de polder: aardappelen, uien, tomaat, paprika, asperges en meer. We doen ons best om, voor de tijd van het jaar, een zo breed mogelijk assortiment te hebben. Door de enorme toename van de vraag naar verse en lokale groenten en de toegenomen belangstelling voor kopen direct bij de boer, is het mogelijk dat niet alles leverbaar is. Wij hopen op uw begrip.

Ook wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM met de anderhalve meter afstand van elkaar en maatregelen voor veiligheid en hygiëne.

Om het karakter van onze winkel te behouden blijft het concept van zelf pakken van de groenten hetzelfde. De ruimte in de winkel is vergroot, de kassa verplaatst naar het einde van het afdak en er is een gescheiden uitgang.

Het wordt vanzelf duidelijk als u bij ons komt. Er zal iemand bij de ingang staan om alles te begeleiden. We hebben nieuwe winkelmandjes die schoongehouden worden en nieuw verpakkingsmateriaal. Heel fijn als u zelf een tas of krat meeneemt (en eigen zakjes), wat de meesten van u altijd al deden.

Een vriendelijk maar ook serieus verzoek om niet met het hele gezin te komen (het liefst één persoon per gezin) en kleine kinderen nog even niet mee te nemen. Dit om een goede doorstroom niet teveel te hinderen.

We zullen letten op elkaars veiligheid maar vragen ook om uw verantwoordelijkheid te dragen in de winkel en op het parkeerterrein. Er is het nadrukkelijke verzoek van onze buren om de auto niet aan de openbare weg of aan de overkant te parkeren, om doorgang van landbouwmachines niet te verhinderen. We weten niet hoe druk het wordt en vragen om uw geduld als u langer moet wachten dan u gewend bent.

We hebben er alle vertrouwen in dat we er met elkaar weer een fijne winkel van maken en kijken uit naar uw komst.

Tot ziens in de winkel!

Zaterdag (vanaf 16 mei) van 10.00 tot 13.00

Woensdag (vanaf 20 mei) van 15.00 tot 18.00

Met vriendelijke groet,

John, Lidia en het winkelteam

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.