Aan tafel bij De Stek


Dit jaar doen we mee met het project ‘Dineren bij biodynamische boeren’.

Het is een initiatief van Ilse van den Bosch, docent en auteur op het gebied van antroposofie en voeding (voedsaam.nl) en het is vorig jaar met een paar bedrijven begonnen. Voor dit seizoen hebben zich al meerdere boerderijen/tuinderijen opgegeven, het is een succesvolle formule gebleken. Het idee is om klanten en geïnteresseerden kennis te laten maken met de boerderijen waarvan zij producten kopen en iets over hun manier van landbouw te horen. Dit door middel van een rondleiding over het bedrijf waarin het een en ander verteld wordt en vragen beantwoord kunnen worden. Daarna natuurlijk lekker aan tafel. De professionele kok Machteld Hermens kookt uiteraard zoveel mogelijk met producten van het gastbedrijf en kan tijdens het eten ook wat vertellen over haar manier van bereiden. 

Het diner op De Stek staat gepland op zaterdagavond 8 juli en kost 37,50. Inloop is vanaf 16.30, de rondleiding start om 17.00 en het diner begint om 18.00. Er is plek voor 20 personen.

We nodigen jullie hierbij van harte uit.

Op zaterdag 26 augustus organiseren we het nog een keer en dan voor 30 personen.

Als je graag (op een van deze twee dagen) komt zou ik niet te lang wachten met opgeven…

Je kunt je (uitsluitend) opgeven bij Machteld Hermens via info@natuurlijklekkereten.nl   

We verheugen ons op een mooie avond en zien al voor ons hoe iedereen aan lange tafels lekker zit te eten en gezellig zit te kletsen.

Hopelijk is het dan ook mooi weer! 

Naast Stekterrras krijgen we dan ook Stekdiner! 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.