De winkel gaat weer open

Beste mensen,

We zijn blij jullie weer te kunnen uitnodigen voor de eerste winkel dag van het jaar op zaterdag 14 mei. 

We zijn natuurlijk al een poosje in de weer met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Er is het nodige gezaaid en geplant. Tuinbonen, doperwten, kapucijners en peultjes hebben we half februari in de kas voor gezaaid en een maand later uitgeplant. De eerste tuinbonen staan te bloeien. Sinds eind maart komen er wekelijks ruim dertig kisten met sla-en koolplantjes. Die gaan de eerste weken allemaal onder doek om ze te beschermen tegen nachtvorst, harde schrale wind en reeënvraat. Begin april hebben we koud en nat weer gehad en daardoor hadden de plantjes een trage start.

De kas staat ondertussen ook weer vol met eigen opgekweekte tomaten en paprika’s. We verheugen ons erop deze vruchten straks weer te kunnen plukken.

De aardbeien staan in bloei (nog even geduld hoor) en gaan deze week onder stro.

Zoals altijd beginnen we met een bescheiden assortiment aan eigen groenten. Onder andere radijsjes, raapstelen, rabarber, bosknoflook en yacon. Uit de kas hebben we hopelijk wat vroege peultjes. Verder kopen we ook aan van collega’s uit de buurt.

We werken weer met de mandjes en stellen het op prijs als u een tas of krat meeneemt en verpakkingsmateriaal hergebruikt. 

We hebben er weer veel zin in en verheugen ons op uw komst!

De winkel is geopend vanaf zaterdag 14 mei op:

Zaterdag van 10.00 tot 13.00

Woensdag van 15.00 tot 17.00 

Graag tot ziens in de winkel!

Lidia, John en het winkelteam